Pivní maraton 2003

4. 11. kavárna Myslivna - club Na Střelnici
Pravidla | Legenda | Kudy jít? | Pivo | Ceny pro vítěze | Kontakt
Registrace: 19:00
Start: 19:30
Ukončení: 22:00
Startovné: 14,90,- (za osobu)

Myslivna - Kokos bar - Penzion Lidový dům - U mnicha -
U rytířů - Na 13 - O. K. bar - Na Střelnici
Partneři pořadatelů:
Rock caffé
Myslivna

Masarykova třída 34, Opava
Lubomír Plepla
O. K. BAR
Sadová 46, 746 01 OPAVA 1
Tel. 553 613 444, Mobil 603 975 156
Pivnice Na 13
Krnovská 13, Opava
Pravidla:
Pivního maratonu se může zúčastnit kdokoliv (jednotlivci, dva muži, dvě ženy, smíšené družstvo), přičemž muži pijou velké pivo a ženy pivo malé. Je zakázáno užívání veškerých dopravních prostředků! Každý účastník musí v každé hospodě vypít pivo a toto vypití si nechat potvrdit pivní hlídkou. Pokud by mu v cíli chybělo potvrzení od jakékoliv hlídky, je diskvalifikován. Při ztrátě dokladu o vypití následuje rovněž diskvalifikace. Podmínkou úspěšného zvládnutí maratónu je zachování pořadí hospod tak, jak je uvedeno.

Možná, že čtvrtého listopadového večera budete bezcílně bloumat "houštinami opavského lesa" a mezi stromy spatříte světlo hajného MYSLIVNY. Vstupte a nechte se strhnout do víru pivního běsnění pro rok 2003…

Poté, co se uvolíte trošku si zažertovat a zaregistrujete se u pivní hlídky, již nic nebrání tomu, aby jste vyrazili na trať plnou nástrah. Hajného koníčkem v MYSLIVNĚ je vedle lesa také rychlost a souboje. Není divu, že si to hned na úvod rozdáte s krušovickým Mušketýrem a ještě k tomu na čas. Nabízí se velká motivace: předběhnout loňského nejrychlejšího sprintera Vlastu Lokajíčka, který 500 ml piva zvládnul za 7,07 sec.

Ale žádné zdržování, čeká vás ještě hodně zkoušek. Po zdolání hajného věrného se úprkem vydáte na Hradec, abyste se zastavili pod palmami KOKOS BARU. Utrhněte si kus opavského vařeného zlata, plzeňského velkého Géčka a nebo zkuste pivo přímo od Kozla.

Dobrá volba - pivo Holba! PENZION LIDOVÝ DůM nebo opět velké plzeňské G - zastávka číslo 3.

Šetřte silami, protože teprve teď vás čeká těžká práce. Středověký dvojboj s dvanáctistupňovým mnichem Bernardem (U MNICHA), kdy budete muset vystoupat po nekonečně mnoho schodech, abyste vzápětí spadli takřka až do samotného pekla k RYTÍŘůM. Dobrou volbou bude opět Holba.

A jdeme do finále! Pořádně si provětráte plíce a okysličíte krev. Snad číslo 13 bude pro vás štastné. Potěšující zprávou je, že se již potřetí setkáte s dobrou volbou-Holbou a velkým G z Plzně.

Nejlepší nakonec. Všechno bude O. K. Bar. Největší výběr: plzeňské G, starý dobrý pramen a navíc samotná Plzeň. Komu to nebude stačit, může vyzkoušet, jestli je skutečně Maestro.

A co zbývá? Už jen běžet přímo za nosem a protnout cílovou pásku NA STŘELNICI. Střílet se nebude, ale bude to stát za to!

Kudy jít?
kavárna Myslivna - Městskými sady kolem kašny - Hradeckou kolem naší Alma Mater do Kokos baru - Hradeckou asi 100 m zpět zahnout doleva Skřivánčí projít až na Otickou: Penzion Lidový dům - Otickou kolem pizzerie přes křižovatku na Ostrožnou: U mnicha - zahnout doleva kolem salát baru do Popské: U rytířů - přes Rybí trh a U Jaktařské brány (kolem Spořitelny) na Krnovskou Třináctka - Kasárenskou ulicí dolů, zahnout doleva - Rybářskou, na první křižovatce zahnout doprava na Sadovou a tou jít pořád dál až k O. K. Baru - Sadovou pokračovat až k nám. Sv. trojice, kde je club Na Střelnici
Ceny pro vítěze
Poukaz na 2 večeře (cenu věnoval O. K. BAR)
Poukaz na večeři v hodnotě 100 Kč (cenu věnovalo Rock Café Myslivna)
Poukaz na 10 piv Krušovice Mušketýr (cenu věnovalo Rock Café Myslivna)
Další ceny v jednání
Michal Novotný
newtny@seznam.cz