VI. reprezentační ples

15. března, kulturní dům OKO, Na Rybníčku, od 19:00


Program plesu

20:00 Předtančení.
Po dosavadních zkušenostech, kdy předtančení obstarával zásadně jeden pár, se organizátoři rozhodli pro radikální změnu. Diváci se budou moci těšit na divý rej dravého mládí celkem čtyř párů taneční skupiny Club (Image) pod vedením Marty Smějové a Vojtěcha Kročila. Čeká vás cizokrajná směs samby, cha-chy, rumby a jivu.

20:10 Slavnostní zahájení plesu.
Po tanečním prologu bude následovat běžná plesová rutina. Doufáme, že tentokrát zdraví dovolí pronést pár slov i panu rektorovi. Dojde i na poděkování sponzorům, dočkají se zvláště tancechtiví, kteří se dozví pravidla taneční soutěže. Ostatní mohou jen poslouchat a zapojit se do některé z dalších připravených soutěží. Utřiďte si pěkně v hlavě vědomosti a těšte se na dvě soutěže supertajné. Poté už nic nebude bránit tomu, aby si přítomní poprvé, nikoliv naposled, vyzkoušeli taneční parket.

21:30 Sladké překvapení.
Ajaj, to zní lákavě. Milovníci sladkostí budou ovšem nejspíš zase zklamáni. Loňská žhavá jízda kulturisty z Fitness centra Pepa Opava, která rozpálila především ženskou část publika, bude vystřídána neméně uchvacující podívanou. Dámy, nebojte se, zase si přijdete na své, pánové, pozor, vy také. A cože to vlastně bude? Ale to je přeci překvapení.

22:30 Taneční soutěž.
Ano, i letos dojde na to předvést své pohybové nadání a smysl pro rytmus. Pánové, vybírejte partnerky a připravujte se pečlivě na valčík, polku, cha-chu a tango. Během doby, kdy se bude porota radit o tom, komu udělit titul mistr tanečního parketu, se dozvíte, kdo byl tento večer nejchytřejší a kdo triumfoval v oněch tajných soutěžích.

24:00 Vylosování tomboly.
O půlnoci nastává ten dlouho očekávaný okamžik, kdy všichni horečnatě kontrolují čísla na jakýchsi podivných lístečcích, následně je jedni zklamaně zahazují a druzí se s úsměvem hrnou kamsi dopředu k pódiu, kde jim jeden lísteček vymění za nějakou věcnou cenu...

Poté až do 3:00 Volná zábava.
Tančete a radujte se z vyhraných cen. Popřípadě se radujte alespoň z krásné partnerky či partnera. A nebo se prostě jen radujte a užívejte. Vždyť univerzitní ples je jen jednou za rok...